Cultuur

Nieuwe namen, dagtickets en dagindeling voor Grasnapolsky 2021

- advertentie -

Scheemda – Met nog een maand te gaan tot het festival, maakt Grasnapolsky nieuwe namen bekend voor de komende editie: A.ROSE • Cashmyra • Charlie & the lesbians • DANDANA • Dwaalgast feat Shari Klein • Frino • Maida Rose • MEYY • Mooneye • Multani • Noémie Wolfs • POM • SØWT • St. Paul • The Klittens • The Resurrection

- advertentie -

De achtste editie van Grasnapolsky vindt van vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus plaats in de voormalige strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda.

Dagticketverkoop
Vanaf deze week start de dagticketverkoop. Bezoekers kunnen voor één of meerdere dagen een los dagticket kopen. Het blijft ook nog steeds mogelijk om een festivalticket (passe-partout) voor het hele weekend te kopen. De dagindeling van het festival is eveneens bekendgemaakt, bezoekers kunnen op de website zien welke artiest wanneer optreedt.

Programmering met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Multani, MEYY, Mooneye en Noémie Wolfs programmeren we samen met onze vrienden van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Op Grasnapolsky zie je dus een groot aantal opkomende Vlaamse en Brusselse talenten.

Line-up tot nu toe
Naast bovenstaande namen staan ook op het festival:
LUWTEN • The Vices • Paceshifters • REMY. x ARO x Myron Hamming x Blauwe Uur • EMY* • The Haunted Youth* • De Nieuwe Lichting presenteert: KUZKO, Socks;SportsSocks, LE MOTAT, Beau Zwart, Het Gezelschap en Smudged • Amara van der Elst • Elten Kiene • Myron Hamming • Rosa van Bommel • Kids With Buns* • PAARD.* • Meskerem Mees* • Fleur • Queen’s Pleasure • LQRQ • Nagasaki Swim • Personal Trainer • Teddy’s Hit • meer volgen!

*Geprogrammeerd samen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button