Gemeente

Werk in uitvoering in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Hieronder vindt u een overzicht van lopende projecten of projecten die binnenkort van start gaan, de informatie halen we uit de gemeentelijke informatiekrant De Oldambtster. Actuele werkzaamheden kunt u op deze website bekijken.

- advertentie -

Uiteraard is het één en ander afhankelijk van de door het Rijk genomen of nog te nemen maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.

Scheemda:
Aanleg hemelwaterriool Gasthuislaan
Waar: Gasthuislaan
Periode: start eind mei 2021, verwachte oplevering juli 2021
Tijdsduur: geschatte uitvoeringsperiode 7 weken
Maatregelen: voor het gemotoriseerd verkeer is geen omleiding ingesteld. De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd om de overlast voor het verkeer en de aanwonenden tot een minimum te beperken.

Winschoten
Vervanging en aanleg riolering Sint Vitusholt en Zuiderveen
Waar: zuidelijk deel Sint Vitusholt en Zuiderveen (vanaf het spoor t/m Zuiderveen 38)
Periode: start 12 april 2021, verwachte oplevering eind 2021
Tijdsduur: geschatte uitvoeringsperiode 8 maanden Maatregelen: er zijn omleidingsroutes ingesteld. Het doorgaande verkeer wordt via de Oostelijke Rondweg omgeleid.

De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd om de overlast voor aanwonenden en belanghebbenden tot een minimum te beperken.

Winschoten
Bodemsanering Sint Vitusholt Gelijktijdig met de vervanging van de riolering zal er een bodemsanering worden uitgevoerd op de locatie waar een voormalig tankstation heeft gestaan.
Waar: ter hoogte van Sint Vitusholt 171-175
Periode: uitvoeringsperiode week 24 & 25 in 2021
Tijdsduur: circa 2 weken Maatregelen: er worden omleidingsroutes ingesteld. Getracht wordt om de overlast voor aanwonenden en belanghebbenden tot een minimum te beperken.

Winschoten
Aanleg hemelwaterriool Poststraat
Waar: noordelijke deel van de Poststraat (vanaf de parkeerplaats tot aan de Liefkensstraat)
Periode: start begin juli 2021, verwachte oplevering eind juli 2021
Tijdsduur: geschatte uitvoeringsperiode 4 weken Maatregelen: voor het gemotoriseerd verkeer is geen omleiding ingesteld. De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd om de overlast voor het verkeer en de aanwonenden tot een minimum te beperken.

Meer informatie
Voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden verwijzen we u naar de website van de gemeente Oldambt: www.gemeenteoldambt.nl of neem contact met de gemeente op via telefoonnummer (0597) 48 20 00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button