Sport

Emma Hofstee(16) presteert goed op Swim Meet in Amsterdam

- advertentie -

Scheemda – Op de tweede dag van de Swim Meet afgelopen weekend in Amsterdam, de uitzwaaiwedstrijd voor de zwemploeg naar de Olympische en Paralympische Spelen, hebben de zwemmers die trainen bij het Opleiding Centrum Drachten een flink aantal aansprekende prestaties weten neer te zetten. Waaronder de 16-jarige Emma Hofstee uit Scheemda.

- advertentie -

Met een kwalificatietijd van 2.48,71 plaatste de 16-jarige zwemster zich als laatste voor de finale, waarbij ze vooral het geluk had dat het deelnemersveld door de COVID maatregelen zeer beperkt was. Om in die finale vervolgens een heel andere versie van zichzelf te laten zien.

In een zeer sterke en stabiele race was de zwemster van Trivia ‘ineens’ 16 seconden sneller. De 2.32,62 was goed voor een knappe 5e klassering.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button