Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Juli is activiteiten maand in rosarium van Winschoten

- advertentie -

Winschoten- Het rosarium in Winschoten staat in juli prachtig in bloei. Om zoveel mogelijk mensen van dit mooie stukje groen te laten genieten wordt de maand juli omgedoopt tot activiteitenmaand. De gehele maand door zijn er dingen te zien, doen en beleven. Voor jong en oud, voor groot en klein. Dit alles natuurlijk in lijn met de huidige nog geldende maatregelen rondom het corona virus.

- advertentie -

Iedere week worden een aantal activiteiten gelanceerd. Sommige van korte aard, sommige zullen er langer zijn.

Vanaf deze week is het voor kinderen de hele maand mogelijk om een kleurplaat in te leveren bij het Rozenpaviljoen in het rosarium. Deze kleurplaten zijn te verkrijgen in het centrum van Winschoten en bij Cultuurhuis De Klinker. Er zijn fantastische prijzen te winnen. Zo is de hoofdprijs een kinderfeestje bij De Leeuwenborg voor 8 kinderen, met eten, een ijsje, chips en onbeperkt ranja inbegrepen.

Daarnaast zal in de aankomende week graffiti-art te bewonderen zijn in het rosarium. Meerdere panelen worden geplaatst tussen de rozenperken zodat de bezoekers een bezoek aan de rozen kunnen combineren met het bezichtigen van deze kunst. De panelen worden 7 juli geplaatst en blijven de gehele maand juli staan.

Overige activiteiten 
Benieuwd naar de andere activiteiten? Iedere week worden er een aantal nieuwe activiteiten onthuld. Houdt hiervoor goed de lokale media en social media in de gaten.

De jaarlijkse groenmarkt, welke de afgelopen jaren omgetoverd was tot het Rozenfestival, zorgt er normaal gesproken voor dat het rosarium haar jaarlijkse ‘moment of fame’ krijgt. Helaas is het net als in 2020 nog steeds niet mogelijk om een evenement van deze omvang op dit moment al te organiseren. De Gemeente Oldambt hoopt vanzelfsprekend dat het evenement in 2022 weer terugkeert.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button