Economie

Opening nieuw pand Dát telt! financiële dienstverlening in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 7 juli werd het nieuwe pand van Dát telt! aan de Nassaustraat nummer 33 in Winschoten geopend. Het gebouw van dit financieel advieskantoor werd officieel geopend door wethouder Erich Wünker met het doorknippen van een lintje. Champagne en gebak maakten het tot een feestelijk geheel.

- advertentie -

Het is slechts een deurtje verderop van hun vorige pand. “Bijna 10 jaar geleden verhuisden we al van de Poortstraat naar de Nassaustraat, een zichtlocatie die we deelden met een makelaar. Toen kwam dit pand te koop en waren we meteen enthousiast. Nu hoeven we ons pand niet meer te delen en kunnen we het nieuwe pand een eigen smoel geven”, aldus Wim Houwen, eigenaar van Dát telt!.

Huiskamergevoel
Het pand straalt echt uit wat Dát telt! is, en wie de eigenaren Wim en Agnes zijn. “Daarom vinden we alles zo mooi aan dit pand”, aldus Agnes. “We vonden eerst de vorm van de ruimtes wat vreemd. Het middenstuk heeft namelijk een ronding, maar dit zorgt nu juist voor een knus gevoel. Het wordt daardoor een soort huiskamer: je wordt omarmd. Dit horen we ook van de klanten die hier komen”. De verbouwing en inrichting hebben Wim en Agnes geheel door lokale ondernemers laten uitvoeren en bij lokale ondernemers ingekocht. “Met oog voor detail, daar houden we van!”

(Lees verder onder de foto)

Foto: Sanne van Renesse (ingezonden)

De verhuizing
De verhuizing was nog een heel karwei. “We hebben alles aangepakt en ons helemaal uitgeleefd: plafonds, vloeren, meubels, nieuwe lichten, je kunt het zo gek niet bedenken.”, vertelt Agnes. Door de coronamaatregelen moest veel online worden geregeld, hierdoor zat het niet altijd mee. Wim: “Ons tijdsplan was goed, maar we kwamen voor veel verrassingen te staan. Dit was even spannend, maar ook eigenlijk wel weer leuk. Ons doel was om alles voor 1 mei af te hebben, en dat is gelukt!”. Mede door de positieve instelling van Wim en Agnes, hebben zij nu een prachtig pand staan waar ze trots op mogen zijn. Het nieuwe pand aan Nassaustraat 33 is een mooi groot pand, met zicht op groei en uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.

Vanwege Corona konden er helaas niet veel mensen worden uitgenodigd. Ben je nieuwsgierig naar het pand? Dan ben je altijd welkom voor een kop koffie en om het pand te bekijken.

Over Dát telt!
Dát telt! is gespecialiseerd in financieel advies, van hypotheken tot verzekeringen. Niet alleen je woning, maar ook je hypotheek moet immers bij je leven passen. Of het nu gaat om een reguliere hypotheek, startershypotheek, generatiehypotheek, verhuurhypotheek, seniorenhypotheek of overwaarde hypotheek, Dát telt helpt je graag van A tot Z. Met een ruime keuze in geldverstrekkers en deskundig advies op maat, ben je hier aan het juiste adres.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button