Incidenten

21-jarige verdachte uit Winschoten vrijgelaten na neersteken agent

- advertentie -

Winschoten / Groningen – De 32-jarige Amerikaan, die vastzit voor het neersteken van een agent aan de Van Houtenlaan in Groningen, blijft in voorlopige hechtenis. Een 21-jarige Winschoter komt wel vrij. Dat meldt RTV Noord.

- advertentie -

Op 10 maart spraken twee agenten het duo aan om te vragen waarom ze nog buiten waren. De avondklok was in werking getreden en de twee zouden eigenlijk niet op straat moeten zijn. Toen de agenten vroegen om ID-bewijzen, werden ze agressief. De Amerikaan heeft bekend dat hij gestoken heeft. De Winschoter stond erbij.

21-jarige op vrije voeten
Omdat hij niet gestoken heeft, komt de 21-jarige verdachte op vrije voeten. De agent werd geraakt in zijn gezicht en hals. Zijn collega is aan haar been gewond geraakt.

De politie begon na de steekpartij een klopjacht op de verdachten. Ze hadden gelogeerd op een woonboot in Groningen, die helemaal uitgekamd werd. Uiteindelijk zijn ze in Noord-Frankrijk aangehouden en later overgebracht naar Nederland.

Lees ook: 20-jarige Oldambtster opgepakt in Noord-Frankrijk wegens steekpartij agent

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button