Sport

Derde gouden medaille Marten Luiten EK

- advertentie -

Winschoten/Oliva – Met hun opmerkelijke prestaties van afgelopen donderdag in de landenproef en zaterdag bij de individuele proef, waarbij Marten en Fynona twee keer hun PR verbeterden, waren de verwachtingen zeer hoog.

- advertentie -

Het massaal toegestroomde publiek en de honderden livestream kijkers zagen hoe Marten en Fynona werkelijk door de rijbaan dansten op de prachtige muziek van Jacqueline Vriese uit Oude Pekela. Zo passend op de muziek gereden en zo perfect dat menig toeschouwer ademloos en met kippenvel stond te kijken, een samenwerking tussen ruiter en paard die je gewoon niet vaak zo ziet.

Hoge scores voor de Nederlanders

De kür werd beoordeeld met een geweldig PR percentage van 83.155% En daarmee behaalden Marten en Fynona hun derde gouden medaille op dit EK. Het veld van 18 deelnemers liet mooie prestaties van de verschillende deelnemers zien. Ook de twee andere Nederlandse deelnemers, Thalia Rockx en Milou Dees lieten prachtige küren zien met hoge scores en zorgden voor een compleet Nederlands podium!

1-Marten Luiten, Fynona, 83.155%
2-Thalia Rockx, Golden Dancer de la Fazenda, 78.050%
3-Milou Dees, Francesco, 78.005%

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button