Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Tweede gouden medaille Marten Luiten op EK in Spanje

- advertentie -

Winschoten/Oliva – Afgelopen donderdag behaalden Marten Luiten en zijn paard Fynona al een prachtige score van ruim 77% in de landenproef, een nieuw internationaal PR en hun eerste gouden medaille. Vandaag reden ze wederom een adembenemende proef in de individuele strijd, met meerdere tienen op het protocol.

- advertentie -

Ze verpulverden het verse record met meer dan 2%, de score op het bord liet echt 79.617% zien! Marten keek vol ongeloof een paar keer naar de uitslag, zijn mond viel open van verbazing. Met bijna 6% verschil op de nummer twee, Thalia Rockx, behaalden ze hun tweede gouden medaille op dit EK.

Met deze uitslagen zijn de verwachtingen voor morgen tijdens de finale kür op muziek dan wel heel hoog. Als Marten en Fynona als laatste om 14.15u gaan starten, zal de livestream ongetwijfeld druk bekeken gaan worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button