Op stap

Drie nieuwe activiteiten in rosarium van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Juli is activiteitenmaand in het rosarium van Winschoten, waarbij inmiddels week twee van deze activiteiten is gestart. Deze week worden er een drietal activiteiten gelanceerd waarbij men weer op een leuke, creatieve manier kennis kan maken met het mooie park.

- advertentie -

Puzzeltocht
Op basis van GPS coördinaten is vanaf woensdag 14 juli een leuke puzzeltocht te doen in het Rosarium. In totaal zijn er vier locaties te vinden. Mee doen? De GPS coördinaten van het startpunt zijn N 53° 08.953 E 007° 02.426. Er zijn meerder mogelijkheden om GPS coördinaten te vinden, de makkelijkste is via een app op je mobiele telefoon. Voor iedereen dus!

Sport en bewegen route
Zin in een actief uitje in de vakantie? Ook dan is het rosarium de rest van de maand juli dé plek. Bij het Rozenpaviljoen start en eindigt een sport en bewegen route, welke je door het hele rosarium laat gaan. Onderweg vind je leuke, sportieve opdrachten voor alle niveaus. Daag dus je vrienden of familie uit en maak voor eens en altijd uit wie de beste atleet is!

Spinoff fotowedstrijd Schierste Ploatje
Vanaf vandaag start een spinoff van fotowedstrijd Schierste Ploatje. De originele fotowedstrijd, welke inmiddels is aangekomen bij opdracht en tegelijk maand 4, kent een vaste groep van acht deelnemers. Deze deelnemers zullen deze maand proberen om het rosarium zo goed mogelijk op de foto te zetten. Ook jij kan mee doen! Hoe? Maak jouw foto en stuur deze naar info@marketingoldambt.nl.

Voorwaarde is dat jij zelf de foto hebt gemaakt, in het rosarium, tussen 12 en 31 juli. Een jury beoordeelt alle inzendingen en kiest vervolgens wie er met een waardebon van 200 euro vandoor gaat!

Week 1
Vorige week was reeds gestart met de activiteitenmaand juli. Zo is er sinds vorige week woensdag graffiti kunst te bewonderen tussen de rozenperken. Daarnaast kunnen kinderen in het centrum van Winschoten en bij Cultuurhuis De Klinker sinds vorige week een kleurplaat ophalen. Deze kan de hele maand juli ingeleverd worden bij het Rozenpaviljoen. De maker van de mooiste kleurplaat ontvangt een kinderfeestje voor acht kinderen bij De Leeuwenborg!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button