Incidenten

Export kentekenplaten ruim tweeënhalve maand te lang op voertuig

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Tijdens een grensoverschrijdende politie-controle op de A7 bij Bad Nieuweschans heeft de politie een kentekenplaat in beslag genomen.

- advertentie -

De controle werd in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en de Duitse Bundespolizei gehouden bij de grens met Nederland en Duitsland. Op het voertuig dat werd staande gehouden bleken export kentekenplaten te zitten.

Deze platen bleken na onderzoek eind maart te zijn uitgegeven. Export kentekenplaten mogen volgens de wet maximaal 14 dagen op een voertuig zitten. In dit geval ging het om drie maanden. De export kentekenplaten werden door de politie in beslag genomen en tegen de bestuurder zal proces-verbaal worden opgemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button