Incidenten

UPDATE: Man aangehouden na steekpartij in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Aan de Stationsweg in Winschoten heeft maandagavond rond 22.00 uur vermoedelijk een steekpartij plaatsgevonden. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse. Een deel van het NS-station is afgesloten, het treinverkeer ondervond geen hinder.

- advertentie -

Zowel de Koninklijke Marechaussee en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Volgens een omstander zou een persoon zou zijn gestoken in zijn gezicht na ruzie. Het incident had plaatsgevonden bij het station. Omdat er veel onrust op straat was ontstaan werd ook een politiehond ingezet.

“Rond 22.00 uur vanavond is een man gewond geraakt bij een geweldsincident aan de Stationsweg in Winschoten. De politie heeft een verdachte aangehouden en doet nader onderzoek naar de toedracht. Het slachtoffer is voor behandeling naar een dokterspost gebracht.” aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button