Incidenten

Enorme rookontwikkeling bij zeer grote brand in Veendam

- advertentie -

Veendam – Bij een bedrijf aan de Cereslaan in Veendam is woensdagochtend een grote brand uitgebroken. Er komt veel rook vrij bij de brand.

- advertentie -

Meerdere brandweervoertuigen, waaronder de hoogwerker van Winschoten, zijn opgeroepen voor de brand. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk. De brandweer laat weten dat ze opgeroepen werden voor een dakbrand. Omdat er meerdere meldingen binnenkwamen bij de meldkamer is er opgeschaald.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Het pand kan als verloren worden beschouwd. Iedereen heeft het pand veilig kunnen verlaten. De brandweer laat weten dat ze defensief gaan optreden. Dat wil zeggen dat de brandweer het pand niet meer naar binnen gaat.

Bij de brand zou een harde explosie zijn geweest die in de ruime omgeving is gehoord.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button