Sport

“F2DC Weekendtrip 2021” was weer een groot succes!

- advertentie -

Winschoten – Onlangs hield dansschool F2 Dance Company een weekendtrip voor de gehele vereniging. “Wat fijn om na een lange periode van vrijwel amper iets kunnen doen, zo ineens toch nog door de versoepeling last minute samen op kamp gaan! Geen annulering dit jaar! Wat een feest!” schrijft de vereniging.

- advertentie -

F2DC kwam met het volgend verslag: 

Van lekker pannenkoeken met huisgemaakte soep na aankomst naar zingen voor de jarige, een ijsje als traktatie door tot het inrichten van de kamplocatie!

Vervolgens gelijk sportief aan de slag met een vernieuwde teamspel parcours “Kies je kleur” waarin er gestreden wordt voor de keuze van je “kleurenteam”. Dit team wat bestaat uit leden van jong en oud, vanaf 6 t/m 21+ , gaat vervolgens gedurende het weekend samen strijden in spellen, avonturen met elkaar beleven, je leert elkaar beter kennen en maakt nieuwe herinneringen samen. Dit met veel gezelligheid en plezier en allemaal onder leiding van 1 van onze fantastisch teamcaptains! Op de zaterdag komen dan de jongste kids erbij voor 1 dag kampplezier! Wat een lol!

Na de teamindeling een heerlijke wandeling voor een avond/nacht bosspel met laserguns, munten en glowsticks om vervolgens door te gaan met de dropping! Wat dit jaar echt nacht zoekwerk werd, waardoor onze vriend Google Maps ook even tevoorschijn kwam! Dan de dag heerlijk afsluiten met een mok warme chocomelk, chippies terwijl er verhalen uitgewisseld worden. Een echt genot om te zien en mee te maken!

De volgende dag voegen de jongste strijders zich bij de kleurenteams om te knallen in “Kleurenstrijd” een sportieve maar ook knotsgekke Zevenkamp spel, waterpret spellen en een nieuw spel “F2DC Alleskunner”, geïnspireerd op het leuke spelprogramma van tv. Wat een plezier om die jonge pretkoppies te zien stralen en genieten. Enthousiasme en zoals 1 kleine meid zei: “Samen spelletjes spelen en nieuwe vriendinnen maken!”

- advertentie -

Deze zonnige dag konden we heerlijk afsluiten met een BBQ en na het uitzwaaien van de jongste kids tijd om wat te relaxen, spelletjes te spelen en de altijd populaire bingo met lachen en gezelligheid.

- advertentie - 

Vandaag van start gegaan met een autorit naar DX Adventurepark, om te racen over een stormbaan in het water, lachen met elkaar, gek doen, zwemmen en door de lucht te vliegen. Althans dat probeerden sommige haha. Door naar de lunch, patatjes yummy, daarna relaxtijd, spullen inpakken en weer verzamelen.

Kamp afgesloten met het finalespel “Minigame Mania” waarin alle teamleden nog de laatste punten konden verzamelen. Gedurende het kampweekend kun je namelijk punten winnen! Dit jaar in de vorm van munten die elke teamcaptain zelf moest bewaren zodat de eindtelling en uitslag spannend bleef tot op het laatste moment!

F2DC Weekendtrip is dit jaar gewonnen door TEAM BLAUW, onder leiding van teamcaptain Anja! Gefeliciteerd, Noud, Danique, Vajen, Zoe, Sacha, Wiep, Jamie, Lynn E. en Anja! De winnaars mochten een leuk prijsje uitzoeken en de 1 dag kids krijgen deze komende week!

(Leuk feitje teamcaptain Frank werd wederom 2e met zijn team… iets met #eeuwigetweede) haha.

Een sportieve strijd, met veel gelach, samenwerking, zweet, energie en plezier! Waar het voor ons allemaal om draait!

Het was geweldig! Zo fijn om onze enthousiasme over te dragen, verhalen, avonturen en herinneringen voor en met onze leden te maken. Het is fijn om te zien hoe leuk onze dansfamilie het met elkaar kan hebben, hoe ze elkaar beter leren kennen, samenwerken en hoe er vriendschappen ontstaan! Even geen danspasjes in het hoofd of bezig zijn met presteren en perfectioneren maar gewoon heerlijk jezelf kunnen en mogen zijn, een veilige plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Onze boodschap versterken!

Dit was even onze “korte samenvatting” van ons avontuur, tussentijds vrij weinig kunnen delen door alle drukte en gezelligheid! Alle beeldmateriaal volgt zo spoedig mogelijk hier alsvast een klein voorproefje!

Voor nu gaan wij even bijkomen, nagenieten, afkicken en heerlijk slapen in ons eigen bedje!

Wat ons betreft op naar “F2DC Weekendtrip 2022!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button