Incidenten

Dieren ontsnappen door gat in hekwerk en lopen verzorgingshuis in

- advertentie -

Nieuwolda – De brandweer van Wagenborgen werd vrijdagavond even voor acht uur opgeroepen voor een melding van dier in problemen aan de Hoofdstraat in Nieuwolda.

- advertentie -

Bij een dierenweide waren meerdere geiten ontsnapt. Dit kwam vermoedelijk door een gat in het hekwerk. De brandweer werd ingeschakeld om de geiten te vangen en terug te brengen naar de dierenweide. Bij aankomst van de brandweer bleken alle geiten alweer gevangen te zijn.

Een aantal geiten waren richting het centrum van Nieuwolda gelopen. Minimaal één geit werd uit de hal van een nabijgelegen verzorgingshuis gehaald. Het hekwerk van de dierenweide is twee maanden geleden nieuw geplaatst. Het is onbekend hoe het gat in het hekwerk is ontstaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button