Regionaal nieuws

GGD: Geen reizigerstesten tot en met maandag

- advertentie -

Provincie – Testen voor je reis? Heb je de komende dagen een afspraak hiervoor bij GGD Groningen? Tot en met maandag 19 juli kan dit niet bij GGD Groningen.

- advertentie -

Het lab, Eurofins, dat de testen van de Groningse GGD (en van andere regio’s) analyseert, kan de uitslagen niet tijdig doorgeven. Daarom sluiten ze deze dagen de reizigersteststraten. Dit geldt ook voor de provincies Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, Friesland, Drenthe en IJsselland.

Maandag wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Iedereen die een afspraak heeft staan ontvangt een SMS met informatie. Zij worden daarin gevraagd zo snel mogelijk een testafspraak te maken via testenvoorjereis.nl bij een andere testaanbieder.

Reizigers die hun afspraak bij de GGD willen annuleren kunnen bellen naar 0800-5005.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button