Cultuur

Lars Koehoorn tekent publishingdeal bij BMG

- advertentie -

Winschoten – Winschoter Lars Koehoorn (23) heeft een exclusieve publishing-deal getekend bij Wisseloord/BMG Benelux Publishing.

- advertentie -

Dat houdt in dat Koehoorn de komende jaren liedjes gaat schrijven voor verschillende artiesten en dat zijn rechten worden ondergebracht bij het wereldwijd bekende BMG.

De songwriter, ook wel bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland, liep al een jaar mee in de legendarische Wisseloord Studios in Hilversum, waar onder andere U2, Elton John en Michael Jackson hun muziek opnamen.

(Lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

In het afgelopen jaar is er dan ook veel veranderd voor Koehoorn. “Sinds september loop ik hier al rond tussen allemaal bekende artiesten, schrijvers en producers. Ik heb ontzettend veel mogen leren van al deze mensen, waardoor ik mijzelf enorm heb kunnen ontwikkelen en daar ben ik dan ook heel dankbaar voor. Dat Wisseloord/BMG met mij in zee wil voor de komende jaren, is dan ook de kers op de taart en de start van, hopelijk, een langdurige carrière in de muziek”, zegt hij.

Op social media zegt hij ook enorm blij te zijn met de deal en dat de eerste liedjes die hij heeft geschreven onder contract van BMG binnenkort al zullen gaan releasen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button