Cultuur

Al meer dan 3.200 gezinnen gaan op reis met de Bibliotheek!

- advertentie -

Oldambt –Ga deze zomer op reis met de Bibliotheek. Al meer dan 3.200 gezinnen hebben zich aangemeld voor het zomerleesprogramma Vakantielezen. Met Vakantielezen van Biblionet Groningen wordt lezen deze zomer namelijk extra leuk!

- advertentie -

Breng een bezoekje aan de Griezelkust of schater om de grapjes in Lachland. Op www.vakantie-lezen.nl reizen gezinnen langs 6 landen. Van de Sprookjeseilanden naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Avonturenland. In ieder land doen jullie opdrachten en probeer je zo de schat te vinden. Met deze digitale schattenjacht maken gezinnen bovendien kans op leuke prijsjes. De gratis materialen zijn verkrijgbaar in alle bibliotheken in de provincie Groningen.

Over Vakantielezen
Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Biblionet Groningen biedt dit online programma aan voor kinderen uit groep 3 en 4. Met Vakantielezen willen de Groningse bibliotheken het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden. Het leesprogramma heeft in juli 2020 een landelijke uitrol gekregen en wordt door meer dan 40 bibliotheekorganisaties in Nederland aangeboden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button