Algemeen

Trikers en bikers zorgen voor prachtige laatste schooldag OBS de Noordkaap

Oostwold- 8 Juli was het dan zover, de laatste schooldag van OBS de Noordkaap in Oostwold. Een dag waar we met z’n allen erg naar uit keken. Er was die dag van alles geregeld voor de kinderen, springkussens achter de sporthal, apekooi in de sporthal en spelletjes op het schoolplein.

- advertentie - 

“‘Als kers op de taart hadden Bouwservice Marco van der Wal en Marleen vd Wal Fotografie geregeld dat er trikes kwamen van Stichting Indo Melati,  Oxalis Deppei 4 Kids Klavertje 4 voor kinderen, Stichting Highway Knights on Wheels 4 kids en een aantal Free riders. Echt super!” schrijft de school in hun bericht:

“We hebben ’s morgens verzameld in Winschoten met een aantal Trikers en Bikers. Van daaruit zijn we naar een juf gereden die met pensioen ging. Zij mocht vanuit huis meerijden richting school achterop de trike (ze had een gele jas aan zie foto). We waren iets te vroeg dus moesten onderweg nog even stoppen om wat tijd te rekken.

Om 9u kwamen we met de juf aan op school, vlak hierna kwamen er nog een aantal trikes aanrijden die van wat verder weg kwamen. De juf is op school ontvangen met een erehaag van alle kinderen en leraren. Vlak daarna konden de eerste kinderen plaats nemen achterop de trikes. Op sommige trikes konden meerdere kinderen tegelijk achterop. We begonnen bij groepen 6/7/8,  zo zijn we doorgegaan tot de laatste groep(3) geweest was. Tussendoor zijn we nog af en toe even gestopt om een korte pauze in te lassen en wat foto’s van de hele groep te maken.

De kinderen hebben echt van deze dag genoten en wij ook!  ‘S middags rond kwart voor 1 zijn ze allemaal richting huis gegaan omdat ze slecht weer voorspeld hadden.

Het was een hele leuke dag!”

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button