Incidenten

Man opgepakt na achtervolging in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond wilden agenten in de omgeving Winschoten een automobilist controleren op grond van de Wegenverkeerswet.

- advertentie -

“De automobilist kreeg een stopteken, maar voldeed daar niet aan en verhoogde de snelheid. Na een achtervolging kwam het betrokken voertuig tot stilstand op de Vissersdijk.” meldt de politiewoordvoerder.

“Hierop zagen collega’s een man uitstappen en wegrennen. De Winschoter werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De automobilist wordt verdacht van het rijden onder invloed van mogelijk drugs of een andere stof. Dit wordt onderzocht.” aldus de woordvoerder.

De verdachte is een aantal bonnen toegezegd, niet voldoen aan stopteken, rijden met een ingevorderd rijbewijs en een snelheidsbekeuring.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button