Cultuur

Bands, dichters en performers op Zuiderveen Festival

- advertentie -

Winschoten – Het Zuiderveen Festival in Winschoten is alweer aan zijn vierde editie toe. Op zaterdag 31 juli 2021 staan er optredens van bands, dichters en andere performers op het programma. Kunstenaar Pet van de Luijtgaarden is wederom initiatiefnemer en organisator.

- advertentie -

“Vorig jaar lieten we vanwege de corona-perikelen slechts enkele tientallen bezoekers binnen. Zuiderveen Festival was toen één van de weinige festivals in Groningen die niet werden afgelast”, herinnert Van de Luijtgaarden zich. Toch is hij blij met de recente versoepelingen. “Hopelijk genieten dit jaar meer mensen van onder andere Asociaal Kabaal, Brand Ares, Dirty Robot, Powersmoke en Rolodex.”

Het programma vindt van ongeveer één uur ’s middags tot elf uur ’s avonds plaats aan Zuiderveen 35 te Winschoten. Toegang is gratis, met resterende coronamaatregelen wordt uiteraard rekening gehouden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button