Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Paviljoen Strand-Zuid dagelijks geopend in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Bij Strand Zuid in Havenkwartier is op het gras, vlak bij het toiletgebouwtje, een nieuw terras aangelegd waar bezoekers, wandelaars en fietsers op één van de picknickbanken even kunnen uitrusten. En ondertussen genieten van een goede kop koffie, verfrissend ijsje of een lekkere snack van Paviljoen Strand-Zuid.

- advertentie -

Wisseling van eigenaar
De uitbater van De Jongens van Van Zanten zocht vanwege verhuizing naar het buitenland een overnamekandidaat. Die werd gevonden in Herman en Linda Bouma, ook bekend van het Winschoter restaurant De Tellerlikker. Zij gaan naast het restaurant deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme aan.

Lekkere snack
Met een nieuwe naam zal Paviljoen Strand-Zuid de vele bezoekers en uiteraard de bewoners in Havenkwartier van wat lekkers voorzien. De snackwagen en het terras zullen de komende tijd nog aangekleed worden. “We zitten hier op een prachtige locatie, zo vanuit de wagen uitzicht over het water, dat is toch elke dag genieten.”

Paviljoen Strand-Zuid is vanaf nu dagelijks geopend van 11.00-20.00u. Telefonisch bereikbaar: 0683678593.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button