Partnerbijdragen (advertentie)

Een tas voor mannen

- advertentie -

Mannen hebben tegenwoordig net zoveel dingen nodig als vrouwen als zij onderweg zijn. Waarom zou een man dan geen tas moeten kunnen dragen? Veel mannen hebben het idee dat het rondlopen met een tas niet mannelijk is. Het is nogal een uitdaging voor mannen om een tas te vinden die er niet uitziet als een tas, en die ook nog eens groot genoeg is om al hun gadgets in te kunnen stoppen. Bij het kiezen van de juiste tas moet een man daar rekening mee houden.

- advertentie -

Uitpuilende zakken zijn geen gezicht
Het dragen van een tas zal de uitpuilende zakken bij heren voor eens en altijd bij het verleden laten horen. Wanneer je soms mannen ziet lopen, zie je volle broekzakken uitsteken. Op de billen zie je de zakken van de broek uitpuilen omdat er een portefeuille ingestoken is. Het is geen gezicht. Als mannen zich echt zorgen maken over wat mensen ervan vinden om een handtas te dragen, zouden ze eens in de spiegel moeten kijken. Soms zitten de zakken zo volgepropt dat de broek niet langer mooi om het lichaam sluit.

Ruim uw spullen netjes op in een stoere tas
Heeft u ooit een bril in een broekzak gestopt? Als dat zo is, dan is de kans groot dat de bril gebroken was als u hem uit de zak haalde. Er is een overvloed aan dingen die een man beter in een tas kan doen om beschadiging te voorkomen en te zorgen dat de kleding die men draagt niet uitpuilt van de gadgets. In een tas kan een man prima boeken, pennen, potloden en snacks stoppen. Waarom zou u als man geen mooie tas kunnen dragen? Er zijn prachtige stoere modellen en een mooi exemplaar maakt ook uw outfit een stuk leuker. Het dragen van een werktas heren is niet alleen praktisch maar ook modieus!

Neutrale kleuren
Zwart en bruin blijven de mooiste kleuren voor de herentassen voor dagelijks gebruik Niet dat hiermee dan alles gezegd is of hetzelfde blijft. Merken willen weten wat mannen werkelijk nodig hebben en ieder seizoen komen zij daar meer en meer aan tegemoet. Men maakt gebruik van duurzame materialen, dubbele stoere stiksels, comfortabele schouderbanden en een robuuste vorm. Het liefst natuurlijk met zoveel mogelijk opbergvakken. De details die ieder seizoen veranderen kunnen niet onopgemerkt blijven.

 Wissel uw klassieke aktetas eens in voor een stoere laptoptas of een mooie heren shopper tas. Het kan allemaal in deze trendy tijd, ook voor heren! Minimalistische modellen passen perfect bij een pak. Daarnaast is er niets mis met contrast en mag zelfs een stevig luxe sporttas overal mee naar toe.

Handige tas
Een modieuze laptop tas is groot genoeg voor alles en dan bent u in één keer klaar. Het is nog eens hartstikke handig onderweg als u veel reist en alles bij de hand hebt. Voor heren zijn er stoere stoffen zoals canvas, geruwd leer, suède in warme natuurlijke tinten volop verkrijgbaar.

- advertentie -

 Wie zijn bagage niet afweegt voor een trip heeft baat bij een flinke weekendtas. Kwaliteit en duurzaamheid combineren met het juiste formaat en de juiste kleur. Durf af te rekenen met gewoontes en omarm de trends. Kies uw kleur! Gelukkig zie je in het straatbeeld steeds meer mannen die durven en die het gemak van een tas kennen. Het is allang niet gek meer als je een man ziet lopen met een stoere handtas voor heren. Het staat juist hartstikke leuk en het is ook hartstikke handig. Kies voor gemak en draag die heren werktas gewoon.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button