Algemeen

Groningse bibliotheken houden nieuwe Fortnite Marathon

- advertentie -

Oldambt- Vrijdag 20 augustus organiseert BiebLab, hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken, een Fortnite Marathon van 14.00 uur tot 16.00 uur. Speel deze middag mee en versla het team van Biblionet Groningen.

- advertentie -

Fortnite is een online computerspel en verscheen in 2017. Sinds de introductie is Fortnite uitgegroeid tot een van de populairste spellen ter wereld met miljoenen spelers per dag. In april en juli jl. organiseerde BiebLab al een Fortnite Marathon waaraan tientallen jongeren meededen. Vrijdag 20 augustus wordt de zomervakantie afgesloten met een nieuwe gamemiddag.

Fortnite marathon: 20 augustus
De Groningse bibliotheken dagen jongeren uit voor de Fortnite Battle Royale. Lukt het de duo’s om team BiebLab te verslaan? De Fortnite Marathon is vrijdag 20 augustus vanaf 14.00 uur live te volgen via youtube.com/bieblab. Aanmelden is niet nodig.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button