Sport

Set Uppers sluit beach-seizoen af met een geslaagd toernooi

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen weekend vond het vierde en laatste beachvolleybaltoernooi plaats op het beachcomplex naast de Eextahal in Scheemda. Set Uppers had weer een leuk programma in elkaar gedraaid met op vrijdagavond 4 tegen 4 competitie, op zaterdag 2 tegen 2 competitie en op zondag recreatief 4 tegen 4.

- advertentie -

Het was het hele weekend zonnig. Wat is er dan lekkerder om op het ‘strand’ naast de Eextahal lekker te ballen en tussendoor te genieten onder het genot van een natje en een droogje op het terras van Beachclub Paal 19 Scheemda?

Met opgaves van teams uit de hele provincie kunnen we zeggen dat het wederom een geslaagd toernooi was! Veel lachende gezichten en fantastische wedstrijden.

Volleybalvereniging Set Uppers maakt zich nu weer op voor een seizoen in de zaal en hoopt komend voorjaar weer veel leuke toernooien in het zand te kunnen organiseren! Met 28 competitie spelende teams is Set Uppers klaar om te gaan vlammen in de zaal!

Interesse in volleybal? Vanaf 6 jaar kan je bij ons terecht! Check onze website setuppers.nl voor meer info. Uiteraard zijn we ook te vinden op Insta en Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button