Incidenten

Auto raakt van de A7 bij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een personenauto is donderdagavond van de weg geraakt op de A7 nabij Winschoten. De hulpdiensten werden omstreeks vijf voor half tien opgeroepen voor de melding van het verkeersongeval.

- advertentie -

Door een nog onbekende oorzaak was de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijtgeraakt en belandde naast de weg. De gealarmeerde brandweer Winschoten hoefde gelukkig niet in actie te komen.

De inzittende(n) van de personenauto werden door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd op eventuele verwondingen. Het is niet bekend of er ook iemand is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie deed onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en maakte rapport op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button