Op stap

Fruitpersdagen in Park van Pomona Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad-  Op zondag 19 september en zondag 17 oktober zijn er rond de schuur in de boomgaard van Park van Pomona, in het Park in Blauwestad, voor de derde keer fruitpers dagen.

- advertentie -

De mobiele fruitpers van Golden Raand zal van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn. U kunt met fruit uit eigen tuin komen en deze tegen het tarief van Golden Raand (zie website) laten persen en verpakken.

Het sap is lange tijd houdbaar. We willen u m vragen om van tevoren te laten weten dat u komt en hoeveel fruit u ongeveer meebrengt om te laten persen, zodat we een planning kunnen maken en u niet lang op uw beurt hoeft te wachten.

Aanmelden kan via: info@mobielefruitpersgoldenraand.nl of
info@parkvanpomona.nl

Het is ook mogelijk om fruit te plukken in de boomgaard van Park van Pomona en ter plekke je oogst laten persen. Daarnaast hebben we in de boomgaard velden met wilde bloemen. Daaruit mag een grote bos geplukt worden.

We vragen voor alles wat u plukt een bescheiden vergoeding. De opbrengst gebruiken we om het onderhoud van de boomgaard te bekostigen. Het adres van de schuur is Elfenbank 37-a in Blauwestad.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button