Regionaal nieuws

Elkaar Versterken – een uitnodiging

- advertentie -

Regionaal- GVA Groningen organiseert dit najaar enkele series groepsgesprekken onder de naam Elkaar Versterken. De aardbevingen hebben veel impact op het welzijn van inwoners van het gaswinningsgebied. En daarmee ook op de fysieke en mentale gezondheid.

- advertentie -

Tijdens eerder gehouden groepsgesprekken (dialogen) bleek dat het delen van elkaars verhalen bijdraagt aan een gevoel van saamhorigheid, en dat het delen van elkaars verhalen het welzijn bevordert. Deelnemers voelden zich minder alleen en waren weer beter in staat regie te nemen over hun eigen leven.

Omdat de groepsgesprekken zo’n positieve uitwerking hadden, organiseert Geestelijke Verzorging Aardbevingsgebied Groningen (GVA) opnieuw twee reeksen van elk vier bijeenkomsten met een vaste groep mensen (6 tot 8 deelnemers) in het Hogeland, onder de noemer Elkaar Versterken. Geestelijk verzorger Martijn van Loon en psychosyntheticus Tineke Nieboer nodigen u hiervoor van harte uit.

Het kan zijn dat u klachten heeft als gevolg van de aardbevingen en hulp zoekt. Misschien wilt u luisteren naar ervaringen van anderen. Of heeft u tips voor buurtgenoten. In alle gevallen is er in de groepsgesprekken ruimte voor uw verhaal. GVA wil met deze reeksen groepsgesprekken de veerkracht en weerbaarheid van de Groningers ondersteunen. De dialogen zijn kosteloos, vertrouwelijk, in kleine groepen en onder professionele begeleiding van Tineke en Martijn.

Aanmelden kan via m.vanloon@gvagroningen.nl. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Partners, familie en buurtgenoten zijn ook van harte welkom (wel even aanmelden).

Data:
Reeks 1 (donderdag): 2/9, 23/9, 21/10, 11/11
Reeks 2 (dinsdag): 19/10, 9/11, 30/11, 21/12

- advertentie -

Tijdstip:
19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

- advertentie - 

Locatie:
Dorpshuis ‘De Fakkel’, Oosterstationstraat 14, 9981 CE Uithuizen

Voor meer informatie kunt u terecht bij Martijn van Loon: 06 4289 4058, m.vanloon@gvagroningen.nl
of www.gvagroningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button