Algemeen

Welke straat is het mooist versierd tijdens de RUN van Winschoten?

- advertentie -

Winschoten – Traditiegetrouw wordt op de 2e zaterdag van september de RUN van Winschoten georganiseerd. Niet alleen een groots spektakel voor de atleten en toeschouwers maar ook voor de bewoners van de straten waardoor het parcours voert.

- advertentie -

Zij zijn druk in de weer om de straten een feestelijk uiterlijk te geven, het toont hun betrokkenheid bij de RUN, mede hierdoor komen de atleten (nationaal en internationaal) zo graag naar Winschoten. Het geeft hen het gevoel van een warm onthaal.

Oproep aan de bewoners
De organisatie van de RUN roept ook dit jaar weer de bewoners op om hun straat zo mooi mogelijk te versieren voor het RUN-feest op zaterdag 11 september in Winschoten. Een punt van aandacht zijn de veiligheidseisen (brandgevaar en niet te laag hangende versierselen minimaal 4,5 mtr doorrijhoogte) waaraan moet worden voldaan.

De beoordeling van de mooist versierde straat vindt plaats door een jury. De straatprijs een waardebon van € 150,– wordt tijdens de RUN aan de bewoners van de mooist versierde straat van 2021 uitgereikt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button