Regionaal nieuws

GGD Groningen biedt extra vaccinatiemogelijkheden voor studenten RUG en Hanzehogeschool

Groningen – De komende weken zijn er extra mogelijkheden voor studenten om zich te laten vaccineren tegen corona. Studenten van de RUG en de Hanzehogeschool kunnen hier gebruik van maken. Op deze manier wil GGD Groningen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk (ook internationale) studenten beschermd zijn tegen het coronavirus.

Zonder afspraak

Studenten hoeven geen afspraak te maken voor de vaccinatie. Wel nemen zij een geldig ID-bewijs mee. De inloop is er voor Nederlandse en internationale studenten. Studenten krijgen een vaccinatie met het Janssen vaccin. Ook kunnen zij hier terecht voor meer informatie.
– Donderdag 2 september Welcoming Martinikerk (alleen voor genodigden event)
– Woensdag 8 september Academiegebouw van 9.00 – 16.30 uur
– Donderdag 9 september Zernike (Willem Alexander Sportcentrum) van 9.00 – 16.30 uur

- advertentie - 

De locatie MartiniPlaza is daarnaast voor vaccinatie dagelijks beschikbaar (zie website GGD Groningen voor openingstijden, zonder en met afspraak).

Waarom vaccineren?

Vaccineren tegen corona zorgt ervoor dat minder mensen corona krijgen of minder ziek worden. Dat is belangrijk voor degene die zich laat vaccineren, maar ook voor familie, vrienden en medestudenten. Minder besmettingen zorgen ervoor dat er weer steeds meer mogelijk is


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button