Kort nieuws

Geef je nu op voor de garagesale in Heiligerlee

Heiligerlee – Na enkele succesvolle eerdere edities is het binnenkort weer tijd voor een garagesale in Heiligerlee. De bedoeling is om op zaterdag 25 september vanuit eigen garage of oprit spullen te verkopen.

- advertentie - 

De deelnemers die zich opgeven worden op een lijst geplaatst zodat bezoekers die dag een rondje langs verschillende “kramen” kunnen. Deze lijst wordt in een later stadium gepubliceerd via diverse kanalen. De sale is van 10.00 tot 15.00 uur en deelnemende huizen zullen ook herkenbaar zijn middels een vlag, ballonnen of slingers.

Opgeven
Om mee te doen en opgenomen te worden in de lijst kunt u contact opnemen met Rebecca Lindenhols op 0597-854668. Ook staan er op Marktplaats en Facebook Marketplace advertenties van Saskia Koning onder vermelding van Garagesale Heiligerlee waar men op kan reageren.

Saskia Koning: “In de Kloosterhorn maken we er een gezellige dag van en gaan we samen met de buren het speelveldje een onderhoudsbeurt geven. Tevens hopen we op veel deelname en bezoekers aan de garagesale.”


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button