Sport

Roze IJsselmeervogels behalen finish

- advertentie -

Scheemda – De vriendengroep uit Scheemda die zichzelf ten doel had gesteld het IJsselmeer rond te fietsen met als doel geld op te halen voor de Bibian Mentel Foundation, heeft de finish gehaald.

- advertentie -

Afgelopen zondag hebben ze bij ideale fiets omstandigheden de ronde van 300 kilometer volbracht. Even na half 6 in de ochtend vertrokken ze vanuit Medemblik. Onderweg waren er diverse pauzes ingelast waar familie en vrienden ze een hart onder de riem staken.

Lees ook: Roze IJsselmeervogels fietsen voor het goede doel

De 8 renners en 3 begeleiders kwamen rond 8 uur ’s avonds aan bij de finish locatie.

Maandag 13 september zullen ze het eindbedrag bekend maken in het bijzijn van iemand van het goede doel. Wilt u nog een bijdrage leveren aan deze actie? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekening NL67RABO0357740572 t.n.v. JM Keitz o.v.v. Bibian Mentel Foundation.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button