Cultuur

Wethouder Nieboer opent bibliotheek Uilenburcht

- advertentie -

Beerta – Woensdagochtend was het dan eindelijk zo ver. De lang verwachte wens van KC de Uilenburcht in Beerta ging in vervulling. Wethouder Jurrie Nieboer kwam de bibliotheek op school van KC de Uilenburcht openen. Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier op school én thuis.

- advertentie -

De wethouder vond de bibliotheek toch wel wat leeg. Na een saneringsronde van de oude bibliotheek was de collectie enorm geslonken. Door de samenwerking met Biblionet Groningen wordt de collectie de komende jaren beetje bij beetje verder uitgebreid. De leerlingen van KC Uilenburcht hebben daarnaast tijdens de opening per groep een doos met nieuwe boeken mogen ontvangen voor de schoolbibliotheek. Ze waren blij verrast. KC Uilenburcht start nu met een mooi gevulde bibliotheek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button