Sport

Tri Team go Nuts voltooid triatlon in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad- Wat een prestatie! Op zondag 29 augustus heeft het Tri Team Go Nuts de 1/8e triatlon in blauwe stad met succes voltooid. Lentis collega’s, cliënten en TriteamGonutters , hebben in estafettevorm of individueel achtereenvolgend 500 meter gezwommen, 20 kilometer gefietst en 5 kilometer gelopen.

- advertentie -

Al het opgehaalde geld gaat naar een prachtig doel: inzetten van leefstijlinterventies voor psychiatrische cliënten van ons regioteam Winschoten. Mede ook door vrijwilligers is dit in goede banen geleid.

Het Tri Team Go Nuts is in 2016 als vriendengroep ontstaan voor de begeleiding van een door kanker getroffen lid van dit team. Het moeilijke eerste jaar na genezing is gezamenlijk opgepakt door een gezond en stevig doel te kiezen: Een Ironman 70.3 (halve triathlon) in Zell am See.

Nadat dit doel is bereikt, blijkt de groep overtuigd van “live a healthy life”. Met humor, nuchterheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme wil het Tri Team Go Nuts iedereen om zich heen op een positieve manier bewuster maken van het belang van een goed onderhouden lichaam en geest.

Wil je meer weten over het Tri Team Go Nuts of zelf een donatie doen? Dat kan hier: tnv Stichting Go Nuts  NL40RABO0314990151

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button