Sport

Bericht voor de aanwonenden van het Run-parcours

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 11 september 2021 vindt de 45e editie van de Run Winschoten plaats. De vergunningen hiervoor zijn verleend.

Het parcours van de Run is:
Start Stikkerlaan Sporthal; Rosarium; Bovenburen; Jachtlaan; Elandhof; Vossrweg; Winschoterdiep; Kloostergaard; Kloosterlaan; Hoethslaan; Kloosterlaan (Heiligerlee); Oude Hornweg; Kamperfoeliestraat; Kloostertuin; Kloostergang/Kloosterwei; Kloostergang; fietspad; Bovenburen; Oudewerfslaan; Nassaustraat; Mauritsstraat; Engelstilstraat; Gasthuislaan; Steringa Kuiperweg; Garstestraat; Moddermanstraat; Burg. Wicherstraat; Boschsingel; Noorderstraat; Westerstraat; Olieslagerstraat; Noorderplein; Engelstilstraat; Oldambtplein; Stikkerlaan; finish Sporthal.

- advertentie -

Verzorgingsposten
In sommige straten komen verzorgingsposten te staan, hier geldt een parkeerverbod voor de deur, dit i.v.m. de veiligheid van uw spullen maar ook die van de atleten. Het parcours wordt in de nacht van vrijdag naar zaterdag om 04.30 uur opgebouwd en om 07.00 uur wordt het gehele parcours afgesloten.

“Wij vragen vriendelijk om uw medewerking om de auto’s op een plek te parkeren dar u wel in de gelegenheid bent om weg te kunnen rijden maar niet over het parcours. Bij voorbaat willen wij u alvast vriendelijk bedanken voor de medewerking en wij hopen dat u net als de atleten en de organisatie kunt genieten van de Run.” aldus het bestuur van de RUN.

“Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met het algemene e-mailadres van de Run info@runwinschoten.nl. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button