Sport

RUN Winschoten te volgen via livestream en liveblog bij OldambtNu.nl

Winschoten – Op 11 september aanstaande wordt voor de 45e keer de RUN georganiseerd, de oudste ultraloop van Nederland en sinds 1995 staat deze sololoop ook in het teken van het officiële Nederlands Kampioenschap 100 km.

- advertentie - 

OldambtNu.nl zal vanuit het start/ finish gebied een livestream verzorgen. Het evenement is zo via alle kanalen van OldambtNu te volgen. Via de website, mobiele app en alle social media kanalen!

De link naar de livestream:

 

Naast de livestream is er ook het liveblog waarmee u op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwtjes.

Niet alleen zal er verslag worden gedaan van de estafette-, 50 km- en ultralopers, er zal ook regelmatig worden ingezoomd op de wandelrun. De wandelaars kunnen een keuze maken uit de afstanden van 10, 20 of 30 kilometer.

Het programma van de RUN ziet er als volgt uit:
Vrijdag 10 september:
Locatie Marktplein:
Vanaf 18.00 uur de Rabobank Lutje RUN
Om 19.45 uur de start van de Fun RUN.

Zaterdag 11 september:
Locatie sporthal Stikkerlaan:
09.00 uur start 100 km
09.15 uur start 50 km

09.30 uur start 10 x 10 km

De wandelrun heeft de volgende starttijden:
09.30 uur 30 km
10.00 uur 20 km
10.30 uur 10 km

Ook voor de wandelaars is het startpunt bij de sporthal aan de Stikkerlaan.

Mondkapjes
Vanwege de coronapandemie wordt deelnemers verzocht bij het afhalen van de startnummers een mondkapje te dragen en de aanwezigheid zo kort mogelijk te houden. De organisatie stelt hiervoor wegwerpmondkapjes en handgel beschikbaar. Ook wordt van u gevraagd de 1.5 meter regel in acht te nemen. De sporthal is gesloten voor atleten en publiek, het medisch team, de dopingcontrole en de masseurs zijn wel aanwezig voor de deelnemers.

Vergeet niet de deelnemers aan te moedigen en te genieten van een prachtig evenement wat nu toch met enkele beperkingen plaats kan vinden. En denkt u nog aan de mooist versierde straat? Het is een warm welkom voor de deelnemers, en de mooist versierde straat wint een waardebon van € 150,-

Doe mee, kijk mee en geniet van het evenement!


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button