Incidenten

Brandweerman Elzo Wolda opgehaald voor zijn laatste uitruk

Scheemda/Midwolda –  Dinsdagavond is Elzo Wolda opgehaald voor zijn laatste uitruk bij het brandweerkorps Scheemda. Leden van het korps hebben Elzo thuis opgehaald met de DAF Kikker van Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten. Hij kon nog 1 keer als bevelvoerder uitrukken. Als verrassing waren zijn vrouw Ineke en kinderen ingezet als slachtoffers.

- advertentie - 

Na 30 jaar is Elzo gestopt met de brandweer. Elzo is Begonnen bij de Bedrijfsbrandweer van Aldel en daarna is hij bij de Brandweer van Midwolda gekomen. Later is dit overgegaan in de brandweerpost Scheemda. Nu is het tijd om het stokje over te geven aan de jongeren en meer tijd te hebben voor zijn hobby’s.

Elzo bedankt voor je inzet bij de brandweer de afgelopen 30 jaar. Namens al je brandweercollega’s!

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button