Partnerbijdragen (advertentie)

Verkoop uw caravan via wijkopencaravans.nl en maak kans op een ballonvaart

- advertentie -

Zuidbroek – De eigen caravan verkopen en dan het liefst snel en zonder gedoe, met RDW-vrijwaring en direct geld ontvangen. Dat kan via de door RDW erkende website wijkopencaravans.nl. Of de caravan wat ouder is, splinternieuw, een mankementje heeft of schade, alle caravans zijn welkom. Na aanmelding van de te verkopen caravan, ontvangt de eigenaar binnen 48 uur een goed bod, vrijblijvend en gegarandeerd.

- advertentie -

En nu wordt het nog aantrekkelijker om uw caravan via wijkopencaravans.nl te verkopen; elke aanmelding maakt momenteel kans op een gratis ballonvaart voor twee personen. Kijk op de website voor meer informatie via www.wijkopencaravans.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button