Algemeen

Slachtoffer zoekt getuigen na val op Burgemeester Schönfeldplein

- advertentie -

Winschoten – De 66-jarige mevrouw van Manen uit Apeldoorn is afgelopen 1 juli hard ten val gekomen op de trottoir aan de Burgemeester Schönfeldplein in Winschoten. Op verzoek van haar schadeletseladvocaat is ze op zoek naar getuigen van haar val op het trottoir.

- advertentie -

Letsel
‘De val heeft mij een verbrijzelde ellepijp opgeleverd, spaakbeen was gebroken en uit te kom en de kom is zelf is ook kapot. 2 Operaties en 4 dagen ziekenhuis was het resultaat met blijvende beperking in pols en arm en elleboog.’ legt de Apeldoornse uit.  

Gemeente
‘Ik wil de gemeente aansprakelijk stellen, ben daarover al in contact met een letselschade advocaat’ verteld ze. De gemeente is inmiddels op de hoogte.

Getuigen
‘Om sterker te staan in de schade-afhandeling, heeft mijn schadeletseladvocaat aangeraden op zoek te gaan naar getuigen van de val. Ik weet dat er vijf personen bij mij stonden toen ik op de grond lag.’ aldus mevrouw van Manen.

Eén mevrouw vertelde dat haar zoon op exact dezelfde plek is gevallen, hij hield daar destijds een polsfractuur aan over. De andere mevrouw had een zwarte hond bij zich, mogelijk een Labrador. ‘Ook heeft er een mevrouw achter mij gezeten om mij te ondersteunen’ verteld ze.

Getuigen kunnen contact opnemen met mevrouw van Manen via  06-41035482.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button