Incidenten

Fotoserie: Informatiebijeenkomst brandweer Winschoten succesvol verlopen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag vond er bij brandweer Winschoten een informatiebijeenkomst plaats met als doel nieuwe vrijwilligers te werven. De bijeenkomst werd druk bezocht door enthousiaste geïnteresseerden die graag een bijdrage willen leveren aan de veiligheid in hun regio.

- advertentie -

Tijdens de informatiebijeenkomst kregen de aanwezigen uitgebreide uitleg over de werkzaamheden van de brandweer en wat er van hen verwacht wordt als vrijwilliger. Ook konden zij vragen stellen aan de brandweerlieden die aanwezig waren. De interesse en betrokkenheid waren duidelijk voelbaar tijdens de bijeenkomst.

Bijeenkomst gemist?
Voor degenen die de informatiebijeenkomst hebben gemist, is er echter nog steeds de mogelijkheid om zich aan te melden als vrijwilliger bij de brandweer. Zowel eind februari als begin maart zullen er sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Ook zonder aanwezigheid bij de informatiebijeenkomst kan men zich nog aanmelden.

Niet alleen brandweerpost Winschoten is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, maar ook brandweerpost Bad Nieuweschans heeft behoefte aan versterking van het team. Mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden bij de brandweer, kunnen voor meer informatie terecht op de website www.wordbrandweervrijwilliger.nl.

Nieuwe mensen broodnodig
Het is belangrijk dat beide brandweerposten voldoende personeel hebben om adequaat in te kunnen spelen op noodsituaties en hulpverleningen in de omgeving. Het werk van de brandweer is van essentieel belang voor de veiligheid van de samenleving. Vrijwilligers zijn dan ook van onschatbare waarde en maken een groot verschil in het beschermen van mensenlevens en bezittingen.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij de brandweer en wilt u een bijdrage leveren aan de veiligheid van uw regio? Aarzel dan niet en meld je aan via de website www.wordbrandweervrijwilliger.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button