Incidenten

Persoon aangehouden voor mogelijke brandstichting in Beerta

- advertentie -

Beerta – Dinsdag overdag is er onderzoek gedaan naar vermoedelijk brandstichting van een woning aan de Parallelweg in Beerta.

- advertentie -

Maandagavond werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een woning aan de Parallelweg. Er werd snel opgeschaald naar ‘middel brand’ omdat onbekend was of er nog personen in de woning aanwezig waren. Uiteindelijk bleek dit niet het geval. Omstanders hadden verklaard dat de bewoner van het huis met piepende banden is weggereden en dat er 3 minuten later brand uit brak in de woning.

Lees verder onder de foto

Foto: Quintin Stoetman | OldambtNu.nl

Politie woordvoerder Ragni de Langh-Wennemers bevestigd dat het vermoeden bestaat van brandstichting, echter is het onderzoek hier naar nog in volle gang.

Tevens bevestigd de woordvoerder dat er een persoon is aangehouden “Het klopt dat wij één persoon hebben aangehouden in relatie tot dit incident. Het gaat om een 26-jarige man uit de gemeente Oldambt”.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button