Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Partnerbijdragen (advertentie)

Albertus Parket in Blijham voor een duurzame ambachtelijke houten vloer

- advertentie -

Oost Groningen – Bij Albertus Parket in Blijham is het momenteel behoorlijk druk. Veel mensen zijn hun huizen aan het bouwen of verbouwen. Voor de juiste keuze voor een nieuwe vloer of de bestaande houten vloer een opknapbeurt geven is een bezoekje aan Albertus Parket een goed idee.

- advertentie -

Duurzaam en ecologisch
Eigenaar Bert Schuiling zit al ruim 22 jaar in de vloeren, sinds 2004 als zelfstandig parketteur. Met de jarenlange kennis is Albertus Parket het bedrijf voor correct advies en het uitstekend leggen van een parketvloer. “Mensen denken vaak dat een pvc vloer goedkoper is dan een houten vloer. Maar een houten vloer kan een leven lang meegaan,” zegt Bert. “Het onderhoud van een houten vloer is voor de eigenaar makkelijk. En bij tijdig groot onderhoud is het soms niet eens nodig om de vloer te schuren, maar kunnen wij na grondig reinigen de vloer een nieuwe olie- en laklaag geven. Vloerverwarming wordt door de houten vloer beter verdeeld en geeft langer en prettiger de warmte af dan een pvc vloer. Dus is een houten vloer een comfortabele, duurzame en ecologische vloer.”

Ambachtelijk vakman
Albertus Parket heeft geselecteerde leveranciers, die uitsluitend gecertificeerd hout gebruiken. Daarbij is het ook heel belangrijk dat de planken voor bijvoorbeeld een visgraat vloer exact dezelfde maat hebben. Alleen dan is de vloer naadloos te leggen. De visgraat of tapis vloer is echt een klus voor de vakman. De vloer wordt verlijmd en verspijkerd en vergt uiterste precisie. Voor een vloer op kleur zijn er speciale oliën te krijgen, maar uiteraard kan de vloer ook in een blanke olie of laklaag worden gezet.

Doe het zelf
Wat nu als iemand graag zelf een houten vloer wil leggen? Ook dan kan Albertus Parket helpen. Na het advies en kiezen van de geschikte vloer kan, met een beetje hulp bij de start, de klusser zelf de vloer afmaken. Voor het afwerken van de vloer kan Bert desgewenst langskomen om te schuren en af te lakken.

Schade aan de vloer
Een ongelukje kan maar zo gebeuren, bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding die schade brengt. In veel gevallen kan Albertus Parket deze schades vakkundig herstellen.

Wilt u weten of een houten vloer voor u geschikt is? Heeft u vragen over een kapotte vloer? Wilt u zelf een duurzame houten vloer leggen maar wilt u kwaliteit en een gedegen advies? Neem dan contact op met Albertus Parket. Het beste is via de website www.albertusparket.nl of een mail naar info@albertusparket.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button