Op stap

Activiteiten van Het Groninger Landschap dit weekend

- advertentie -

Regio – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten voor alle jong en oud. Hieronder vindt u een aantal, kijk op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden.

- advertentie -

18 september bezoekerscentrum Reitdiep: Fietstocht in het kader van ‘De Ploeg’. De route van Groningen naar Garnwerd en weer terug gaat zo veel mogelijk over verharde fietspaden. Neem een broodje en drinken mee voor onderweg. En ……. fototoestel natuurlijk!
Start: 10.00 uur vanuit Bezoekerscentrum Reitdiep, Wolddijk te Groningen. Afstand: 31 km

19 september Ennemaborg Midwolda: Fietstocht ‘Schiere Ploatsnoamen’. Gidsen van Het Groninger Landschap fietsen mee langs meerdere mooie plaatsnamen in het Oldambt. De fietstocht die start en eindigt bij de Ennemaborg in Midwolda, gaat o.a. langs Modderland, Ganzedijk, Hongerige Wolf en het Ambonezenbosje bij de zeedijk.
Start: 13.00 uur vanuit Ennemaborg te Midwolda. Afstand: 35 km

22 september Coendersborg Nuis: LUDWIG’s Midzomernachtdroom. LUDWIG presenteert een speciale aanpassing van Midzomernachtsdroom, de elfenkomedie van Shakespeare op muziek van Mendelssohn in de muziekkoepel achter de Coendersborg in Nuis. Een midzomernacht, feeën in een fonkelend bos, betoverde liefde…
Aanvang: 17.00 uur (tot 18.00 uur). Aanmelden is noodzakelijk!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button