Gemeente

Oldambt voert werkzaamheden uit aan wegdek in gemeente

Oldambt – De gemeente Oldambt laat op donderdag 16 september meerdere werkzaamheden uitvoeren op verschillende rij- en fietsstroken in de gemeente Oldambt. De werkzaamheden aan het asfalt, uitgevoerd door Oldambtster Wegencombinatie, vinden kort plaats op de volgende plekken:

- advertentie - 

Nieuweschans – Achterweg (rijbaan), Nieuwolda – Troppelhuizen (rijbaan), T waar – Hoofdweg (rijbaan), Midwolda – Niesoordlaan (rijbaan), Westerlee – Kampschutterslaan (rijbaan), Winschoten – Stationsweg (fietsstrook), Winschoten – Steringa Kuiperweg (fietsstrook), Winschoten – Nassaustraat (fietsstrook)

Bij alle locaties worden verkeersregelaars ingezet. De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden, bij regen/nat wegdek kunnen deze worden uitgesteld.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button