Cultuur

Coming-out week onder het motto: “Out & Proud voor jong en oud”

- advertentie -

Winschoten – De week van 11 oktober 2021 is de coming-out week. Deze week is bedoeld om de zichtbaarheid en het zelfbewustzijn van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en interseksuele mensen in Noord en Oost Groningen te vergroten.

- advertentie -

In dat kader wordt ook in Noordoost Groningen een aantal activiteiten georganiseerd.

Het officiële startsein van de coming-out week wordt gegeven door wethouder Gert Engelkens die op maandagochtend 11 oktober om 10 uur de regenboogvlag zal hijsen voor het gemeentehuis in Winschoten.

Op 12 oktober wordt in het filmhuis de film Lola ver la mer vertoond. Volgens dagblad Trouw een indrukwekkende film over een jonge transgender die via rouw misschien toch weer in contact komt met haar vader die ze al had opgegeven.

Op vrijdag 15 oktober is er een groots LHBTI-ontmoetingsfeest met het motto Out & Proud voor jong en oud! Het feest vindt plaats in de Harbour Club in Winschoten van 20:30 uur tot 00:00 uur. De muziek op dit feest zal worden verzorgd door DJ Dusty, Dusting of the music. Op dit feest kunnen LHBTI-ers van alle leeftijden elkaar ontmoeten en vieren dat wij kunnen zijn wie wij zijn. Het mág weer: dus ga uit je bol, trek je mooiste outfit aan en feest met ons mee! Het is gratis toegankelijk, met coronapas of testbewijs.

Meer informatie op www.regenboogoldambt.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button