Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Extra kaarten beschikbaar voor OG3NE en Richard Groenendijk

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag, 10 september, startte de verkoop voor de voorstellingen van seizoen 21/22. Tickets voor Youp van ’t Hek, Richard Groenendijk, OG3NE en Pé en Rinus vlogen als warme broodjes over de toonbank.

- advertentie -

Op dat moment mocht De Klinker slechts 2/3 van haar zaalcapaciteit benutten. Nu de nieuwe maatregelen afgelopen week zijn aangekondigd, mag het theater weer extra gasten ontvangen en de hele zaal gebruiken. Hierdoor zijn er extra plaatsen vrijgekomen voor alle voorstellingen.

De start van de verkoop was erg spannend voor het theater nu de deuren zo lang gesloten zijn geweest. Gelukkig waren de reacties erg positief en stond er vrijdag om 13.00 uur een rij voor het gebouw met enthousiastelingen die graag weer naar het theater wilden. Voor uitverkochte voorstellingen konden de gasten van De Klinker zich inschrijven voor een wachtlijst.

Hierdoor zijn kaarten voor Youp van ’t Hek wederom direct vergeven. Wel zijn er nog tickets verkrijgbaar voor o.a. Richard Groenendijk (19 nov) en OG3NE (1 okt). Natuurlijk doen nog veel meer artiesten Winschoten aan. Het volledige programma voor het komende seizoen is te vinden op de website www.indeklinker.nl. Kaarten kunnen worden gekocht via de website, theaterkassa en telefonisch via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button