Algemeen

Haal uw geprinte QR Code bewijs bij de Boschpoort

- advertentie -

Winschoten – Er zijn inmiddels genoeg mensen gevaccineerd en Nederland gaat verder open. Vanaf 25 september kan er bij gelegenheden als horeca (zoals restaurants, cafés en sportkantines), evenementen, kunst en cultuur (theaters en bioscopen) gevraagd worden om een coronatoegangsbewijs.

- advertentie -

De meeste mensen zullen zo’n bewijs via hun smartphone kunnen laten zien. Mensen zonder smartphone kunnen een QR bewijs printen via coronacheck/print. Heeft u geen smartphone, geen computer of laptop en is printen een probleem? Dan kunt u terecht in De Boschpoort!

Bent u gevaccineerd, herstelt van corona of heeft u een negatief testbewijs? Dan kunt u op werkdagen van 9 tot 16.30 uur (op vrijdag alleen ’s ochtends) langskomen in De Boschpoort. De baliemedewerker kan u helpen om een persoonlijk QR bewijs te printen. U moet hiervoor wel uw DigiD code meenemen! Aanmelden is niet nodig, u kunt zonder afspraak binnenlopen. De Boschpoort kunt u vinden aan Het Boschplein 2 in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button