Kort nieuws

We kunnen elkaar weer ontmoeten in en rond de buurt- en dorpshuizen

- advertentie -

Oldambt – Op zaterdag 25 september wordt onder de noemer ’t Ken weer, in meer dan 100 buurt- en dorpshuizen in Groningen gevierd dat het verenigingsleven weer op gang komt na een lange tijd stilgelegen te hebben door het coronavirus.

- advertentie -

Het afgelopen anderhalf jaar was bijzonder moeilijk voor de vrijwilligers. Door corona gingen veel activiteiten niet door en moesten buurt- en dorpshuizen lange tijd op slot. Nu de overheid de coronamaatregelen steeds verder versoepeld breekt er weer een nieuwe tijd aan. Vanuit haar coronafonds heeft de Provincie Groningen per buurt- of dorpshuis €1.000 beschikbaar gesteld om door middel van het evenement ’t Ken weer te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten in en rond de buurt- en dorpshuizen.

De deelnemende buurt- en dorpshuizen hebben elk hun eigen programma samengesteld. ’t Ken weer wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Groningen en verschillende gemeenten. De organisatie is in handen van KultuurLoket en Groninger Dorpen.

In Oldambt doen de buurthuizen van Westerlee en Ganzedijk/Hongerige Wolf mee.

De lijst met deelnemende buurt- en dorpshuizen is hier te vinden (even naar beneden scrollen).

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button