Incidenten

Man (20) en vrouw (18) komen om het leven bij ernstig ongeval

- advertentie -

Veelerveen – Om 11:12 uur werden de brandweerlieden van post Bellingwedde, post Delfzijl, de duikers van brandweer Groningen en Emmen en het OVRT (oppervlakte reddingsteam) van brandweer Finsterwolde opgeroepen voor een voortuig te water aan de Dijkweg in Veelerveen.

- advertentie -

Ter plaatse lag er een auto in het water ter hoogte van een sluis. Hoe de auto ter water is geraakt wordt nog onderzocht door de FOV (Forensische Opsporing Verkeer).

De brandweer heeft twee slachtoffers uit het voertuig gehaald, zij hebben het ongeval niet overleefd. “Het gaat om een 20-jarige man uit Stadskanaal en een 18-jarige vrouw uit Bellingwolde.” aldus de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button