Sport

Eextahal Scheemda weer volledig beschikbaar voor sport en evenementen

- advertentie -

Scheemda – De ontmanteling van de GGD-vaccinatielocatie in de grote hal in Scheemda is afgerond. Dat komt goed uit voor alle vaste gebruikers van de Eextahal. Nu het weer omslaat is het fijn dat iedereen weer binnen kan sporten. Vanaf 1 oktober maken alle verenigingen er gebruik van volgens hun vertrouwde rooster.

- advertentie -

Beheerder Martin de Jong is tevreden hoe alles is verlopen. “De samenwerking met de GGD is prima geweest, maar nu is het ook mooi dat we alle gewone activiteiten, volgens de nog geldende regels, kunnen opstarten.”

Grandioos ’90 kon tijdens Pasen niet doorgaan, maar dit zal nu 30 oktober gaan plaatsvinden. Het wordt weer een groot feest van 18.00-00.00u. 21 november is de eerste datum van de Zwarte Markt Oldambt. De volgende zullen 16 januari en 13 maart 2022 zijn.

Lees ook: Vaccinatielocatie Scheemda sluit vanaf oktober haar deuren

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button