Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Nationale Snipperdag dit jaar op woensdag 6 oktober

- advertentie -

Oldambt – Virol nodigt u uit voor de 14e editie van de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen bedrijven én particulieren vertrouwelijke documenten gratis door hun zusterorganisatie Reisswolf laten vernietigen. Bent u er woensdag 6 oktober 2021 bij?

- advertentie -

Opbrengst voor Stichting LINDA.Foundation
De opbrengst die wij tijdens de Nationale Snipperdag behalen uit het vernietigen van uw vertrouwelijk papier, doneren wij dit jaar aan de LINDA.foundation. Dit is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.

Nationale Snipperdag: woensdag 6 oktober
Op 6 oktober staan de medewerkers van Virol tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Haven Z.Z. 22 in Scheemda klaar om uw te vernietigen documenten in ontvangst te nemen. U kunt uw archief ook inleveren aan de 1e Energieweg 5 in Roden of bij een Office Centre in de buurt. Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon vrijblijvend langskomen. Na vernietiging ontvangt u schriftelijk bewijs.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button